contentively, moodboard, instagramgroningen

PORTFOLIO

puzzlefeed_contentively, contentmarketing-groningen, socialmedia, contentively

Contentively’s eigen Instagram. We vinden het belangrijk jou te inspireren en te laten zien wat we in huis hebben. Daarom zorgen we ervoor dat we onze Instagram altijd up to date houden. Tip: wil je zelf leuke dingen doen op Instagram, maar je weet niet hoe? Volg ons dan! We geven wekelijk korte tips en tricks die jou op weg helpen. 

Lanzillis-instagram, bycontentively, contentmarketing
Voor onze klant Lanzilli’s maken we social media posts in de vorm van een ‘puzzle feed’.
Lanzilli’s onderscheid zich hierdoor en heeft een
unieke feed passend bij haar merk.
ofisa-groningen, contentively, groningen, ofisa

Ofisa heeft gekozen voor het uitbesteden van haar social media. Contentively maakt daarom regelmatig posts en facebook berichten voor Ofisa. Bij de Instagram feed van Ofisa hebben we gekozen voor een ‘clean look’ zodat de producten beter tot hun recht komen met erboven het logo, omdat het een startend bedrijf is. Zo vergroten we de naamsbekendheid en verankeren we de huisstijl.

Bij de artiesten/prive pagina van Haris Sefer hebben we gekozen voor een puzzlefeed met veel videomarketing. De Instagram is zo ingericht dat het de jongere doelgroep van de zanger aanspreekt. Per genre van muziek wordt de look bepaald. 

Collab-Group, By-Contentively, contentmarketing-groningen

Voor Collab Dna {onderdeel van Collab Group} hebben we een portfolio feed ontworpen waarbij alle projecten die CG heeft gedaan uitgebeeld worden. 

LOGO'S

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We helpen je graag! Klik op de button en neem contact op!