PORTFOLIO

puzzlefeed_contentively, contentmarketing-groningen, socialmedia, contentively

Contentively’s eigen Instagram.
We vinden het belangrijk jou te inspireren en te laten zien wat we in huis hebben. Daarom zorgen we ervoor dat we onze Instagram altijd up to date houden.

Tip: wil je zelf leuke dingen doen op Instagram, maar je weet niet hoe? Volg ons dan! We geven wekelijk korte tips en tricks die jou op weg helpen.

Lanzillis-instagram, bycontentively, contentmarketing
Lanzilli’s
Voor Lanzilli’s maken we social media posts in de vorm van een ‘puzzle feed’. Lanzilli’s onderscheid zich hierdoor en heeft een unieke feed passend bij haar merk.
ofisa-groningen, contentively, groningen, ofisa

Ofisa
Ofisa heeft gekozen voor een goede start! Als nieuw bedrijf heeft Contentively relevante social media kanalen voor Ofisa aangemaakt. Op Instagram is de huisstijl van Ofisa terug te vinden en wat zij precies verkopen. Het logo bovenaan de posts maakt het plaatje compleet. 

Haris Sefer
Bij de artiesten/prive pagina van Haris Sefer hebben we gekozen voor een puzzlefeed met veel videomarketing. De Instagram is zo ingericht dat het de jongere doelgroep van de zanger aanspreekt. Per genre van muziek wordt de look bepaald. 

Collab-Group, By-Contentively, contentmarketing-groningen

Collab Group
Voor Collab Dna {onderdeel van Collab Group} hebben we een portfolio feed ontworpen waarbij alle projecten die CG heeft gedaan uitgebeeld worden.