Drukwerk


Van visitekaartjes tot aan menukaarten, wat je bedrijf ook nodig heeft; ik kan je erbij helpen!

Visitekaartjes
Met een mooi visitekaartje laat je zeker een goede indruk achter! Waar moet een visitekaartje aan voldoen? Qua stijl mag je dat natuurlijk helemaal zelf weten. Het is wel belangrijk dat je contactgegevens erop staan zoals telefoonnummer, e-mail, bezoekersadres en social media kanalen.

Werkwijze
Visitekaartjes worden altijd ontworpen op basis van jouw huisstijl. Eventuele wensen worden dan daarin verwerkt. Heb je geen huisstijl maar wil je wel visitekaartjes? Dan gaan we even samenzitten om een passende stijl te vinden die aansluit bij jouw bedrijf.

Flyers
Wil je ook offline onder de aandacht komen bij je doelgroep, dan is het verspreiden van flyers een goed idee. Vertel me jouw idee en wensen voor de flyer, dan zorg ik ervoor dat je binnen een korte tijd al een proefversie via de mail ontvangt. Met de twee (gratis) revisierondes kan je nog eventuele wijzigingen of aanpassingen doorgeven. Het eindresultaat wordt nogmaals ter controle naar jouw toegestuurd voordat het naar de drukker gaat. Is het helemaal naar wens? Dan gaat het naar de drukker en ontvang jij binnen de kortste tijd jouw flyers!

NOTE: Het zelfde geldt voor; posters, briefpapier, kaarten, etc.

Translate »