FAQ

Social media uitbesteding betekent dat je de onderhoud van je social media kanalen uit handen geeft. Hierbij geef je toegang tot de social media kanalen die je beheerd wilt hebben. Vervolgens zorg ik er dan voor dat er berichten geplaatst worden namens jouw bedrijf in de juiste huisstijl, dat er consistent gepost wordt en dat er interactie is met jouw volgers.

Dat ligt aan de hoeveelheid accounts, hoe vaak er gepost moet worden en of je zelf foto’s en/of teksten aan wilt leveren. Wil je bijv. 3x per week posten op alleen Instagram en lever je de tekst? Dan kan de prijs tussen de €150,- en €199,- liggen (excl. btw) per 4 weken. Wil je gebruik maken van stockfoto’s en lever je geen teksten, dan ligt de prijs tussen de €160,- en €230,-. Wat de prijs bepaalt is de tijd die besteed wordt in het creëren van de content en de frequentie daarvan, het plaatsen van de posts en het aantal social media kanalen. Prijsloop van minimaal €150,- tot maximaal  €420,- per 4 weken.

De eerste maand is de ‘test-maand’; hierin kijken we of we een match zijn. Vinden we het prettig om met elkaar te werken en is alles naar wens wat de posts betreft? Na de eerste maand gaan we in gesprek en hier kan je kiezen tussen verschillende contracten van 3, 6, 9 en 12 maanden. Waarom deze contracten? Voordat je echt resultaat kan boeken met social media, heb je even de tijd nodig. Afhankelijk van je doelen kunnen we dan je contract bepalen. Wil je puur het uit handen nemen van je social media? Dan maakt het niet uit welk contract je kiest. Heb je een bepaald doel zoals bijv. een campagne waarmee je naamsbekendheid wilt vergroten? Dan is een campagne van 6 maanden aan te raden.

Een revisieronde houdt in dat je aanpassingen kan doen aan het geleverde concept. Bij Contentively krijg je altijd twee (2) gratis revisierondes. Wil je na deze twee ronden nog aanpassingen doorvoeren, dan wordt er per ronde €25,- in rekening gebracht.