Logo

Je logo is een van de eerste dingen die je nodig hebt wanneer je je bedrijf/organisatie begint. Het zorgt ervoor dat jij herkenbaar bent voor de buitenwereld; het is jouw trademark.

Werkwijze
Jouw logo moet passen bij jouw huisstijl en jouw huisstijl moet passen bij jouw logo. Daarom is het eerste wat we doen; kijken of je al een huisstijl hebt waar je tevreden mee bent. Zo niet, dan gaan we daar eerst mee aan de slag.

1.Moodboard
Om een logo te ontwerpen dat jaren mee kan en dat naadloos aansluit bij jouw bedrijf, is het belangrijk dat het allemaal klopt. Denk daarbij aan kleuren, lettertypen en symbolen. 
We maken een moodboard met deze drie elementen, om een beeld te krijgen van jouw wensen en inspiratie op te doen voor het eindresultaat.

 

2. Schetsfase
Als we klaar zijn met het moodboard, gaan we schetsen. Jij ontvangt twee concepten van het logo. Vervolgens neem je de tijd om te bepalen wat je ervan vindt en om eventuele aanpassingen door te geven.

3. Eindproduct
Na jouw feedback ga ik voor jou aan de slag met het maken van jouw ideale logo. Wanneer de aanpassingen zijn doorgevoerd, wordt er een voorlopige versie van jouw logo naar je toe gemaild. Hierbij krijg je nog twee (gratis) revisierondes, waarin we nog eventuele wijzigingen kunnen doorvoeren. Op het moment dat jij helemaal tevreden bent ontvang je jouw logo via WeTransfer in verschillende maten (ps., eps., jpg., etc.), zodat je er alles mee kan doen!

Translate »