Contentively, contentmarketing, graphicdesign, logo

OVER

 

 

 

Contentively is ontstaan uit de behoefte een “probleem” op te lossen. Vele bedrijven zijn tegenwoordig bezig met het creëren van sales, nieuwe klanten werven en producten of diensten promoten/aanbieden via Instagram. Dit zijn ontzettend belangrijke zaken, maar er wordt nog te weinig aandacht besteed aan de volgende vragen bij het plaatsen van inhoud op Instagram accounts: 

 

  • ziet het er interessant uit? 

  • is de content relevant? 
  • wat is je identiteit en welke doelgroep spreek je aan? 

Wat vaak voorkomt, is dat willekeurig foto’s worden geplaatst van het team, de klanten, memes en van zaken die niet professioneel overkomen noch iets te maken hebben met je bedrijf. 

Wat doet Contentively? 

Contentively zorgt ervoor dat je huisstijl matcht met je identiteit, zowel online als offline, en dat relevante content geplaatst wordt op een overzichtelijke manier. Dit doen wij door jouw verhaal te vertellen door middel van beeldvorming en illustraties. Wij zullen ervoor zorgen dat je een stijl vindt die het beste bij jouw bedrijf/merk/organisatie past. 

Het gaat om het grotere plaatje waarbij representativiteit op nummer 1 staat. Gevolgd door herkenbaarheid en een groter bereik creëren, waardoor je de juiste doelgroep aanspreekt. Al deze stappen zullen leiden tot de groei van je bedrijf/merk/organisatie.

Wij zijn Contentively en wij vertellen verhalen, ook die van u.