Social media beheer

Wat betekent social media beheer voor jouw? Allereerst zorgt het voor extra bereik en een professionele uitstraling. Daarnaast ook meer interactie met jouw doelgroep. Ik zorg er natuurlijk ook voor dat de berichten geheel in de huisstijl en ‘tone of voice’ zijn van jouw organisatie! Want door consistent te zijn met je huisstijl, vergroot je ook jouw naamsbekendheid!

 

Werkwijze social media beheer
Heb je al een logo en huisstijl? Top! Zo niet, dan is dat een eerste stap. 

1. Afspraken en stijl
In een persoonlijk gesprek, op locatie of via FaceTime, bespreken we jouw wensen en gaan we onze aanpak vormgeven.Eerst wil ik natuurlijk een beeld krijgen van wat jouw wensen zijn, zodat we op één lijn zitten.Vervolgens bepalen we de stijl van de berichten, de kleuren en de communicatiestijl (formeel, informeel, casual) die gebruikt gaat worden. Wanneer dat afgesproken is, maken we ook afspraken over het eventuele leveren van foto’s/teksten.2. Altijd kunnen meekijken
Door te werken met planning programma’s, zoals UNUM, kan je altijd meekijken! Ik zorg ervoor dat de content een week voor het posten klaarstaat in de app. Jij kan dan met jouw Instagram inloggegevens in de UNUM Planning app en daar zie je dan hoe jouw feed eruit komt te zien. Hierin kun je ook de berichten/captions bekijken en eventueel aanpassen.

3. Resultaat
Social media beheer bij Contentively betekent dat jij opvalt doordat je huisstijl doorgevoerd wordt op je sociale media kanalen + dat je meer volgers, likes en interactie op jouw social media pagina krijgt

Wat kost het onderhouden van social media?
Dat ligt aan de hoeveelheid accounts, hoe vaak er gepost moet worden en of je zelf foto’s en/of teksten aan wilt leveren. Wil je bijv. 3x per week posten op alleen Instagram en lever je de tekst? Dan kan de prijs tussen de €150,- en €199,- liggen (excl. btw) per 4 weken. Wil je gebruik maken van stockfoto’s en lever je geen teksten, dan ligt de prijs tussen de €160,- en €230,-. Wat de prijs bepaalt is de tijd die besteed wordt in het creëren van de content en de frequentie daarvan, het plaatsen van de posts en het aantal social media kanalen. Prijsloop van minimaal €150,- tot maximaal  €420,- per 4 weken.

Wil je meer potentiële klanten bereiken?
Dan is adverteren via social media dé manier! Samen kijken we dan wat de beste opties zijn voor jouw wensen.

Translate »